C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A99222C352858-823D-4F3C-BAB7-3ED5F24CCA0CC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A99222C352858-823D-4F3C-BAB7-3ED5F24CCA0CC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B2202D3B-3A40-4B85-81BC-594FAB501CBAC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5 C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5 door-keyC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A99222C352858-823D-4F3C-BAB7-3ED5F24CCA0CC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5 C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A99222C352858-823D-4F3C-BAB7-3ED5F24CCA0CC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5 C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A9922C3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A99222C352858-823D-4F3C-BAB7-3ED5F24CCA0CC3239C31-D300-419C-9B42-BD9EE48483E5B58F168D-DC00-4049-891A-E6556B9A9922

Üye Aydınlatma Metni

BR Mağazacılık Ticaret A.Ş.
Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin
Üye Aydınlatma Metni

 

Değerli Üyelerimiz,

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") kapsamında “Veri Sorumlusu” sıfatıyla BR Mağazacılık Ticaret A.Ş. (“BR Mağazacılık”) olarak bu aydınlatma metninde belirttiğimiz süreçler özelinde işlediğimiz kişisel verilerinize ilişkin sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Bu metinde:

  • Cep telefonunuza indireceğiniz “Altınyıldız Classics” mobil uygulamasını (“Mobil Uygulama”) kullanmanız, Mobil Uygulama ve/veya altinyildizclassics.com internet sitesine (“Site”) üye (“Üye”) olmanız, Site/Mobil Uygulama’dan alışveriş yapmanız veya üçüncü kişiler tarafından yapılan alışverişin tarafınıza gönderilmesi,
  • Size yönelik kişiselleştirilmiş pazarlama faaliyetlerine izin vermeniz, BR Mağazacılık’ın düzenlemiş olduğu kampanyalara katılmanız,
  • Ticari iletişim kanalları ile genel ve kişiye özel kampanya bilgilendirmeleri yapılmasına onay vermeniz,
  • Sipariş süreçleri kapsamında satış, ödeme ve iade işlemlerinin yürütülmesi,
  • Yasal yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, yasal süreçlerin yürütülmesi,
  • Talep, şikâyet ve müşteri ilişkileri süreçlerinin yürütülmesi,

 

halinde kişisel verilerinizin kullanımına ilişkin bilgilendirme yer almaktadır.

Site ve Mobil Uygulama’da çerez vb. uygulamalar kullanılmaktadır. Çerez politikamıza Site ve Mobil Uygulama üzerinden dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Site/Mobil Uygulama’ya üye olmadan alışveriş yapmanız halinde kişisel verileriniz bakımından BR Mağazacılık Ticaret A.Ş. Ziyaretçi Misafir Kullanıcı Aydınlatma Metni’ne [] bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

  1. Kişisel Verilerinizi İşleme Amaçlarımız, İşlediğimiz Kişisel Verileriniz, Hukuki Sebepler ve Toplama Yöntemlerimiz

Bu aydınlatma metninde belirtilen süreçler kapsamında paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz, aşağıdaki tabloda yer alan yöntemler ile toplamakta, belirtilen amaçlar ve hukuki sebepler doğrultusunda işlemekteyiz.

  1. Üyelik Faaliyetlerine İlişkin Süreçler

 

  • Kayıt Süreçleri:

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Site/Mobil Uygulama’da Üyelik süreçlerinin gerçekleştirilmesi

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (e-posta adresi, cep telefonu numarası)

Sözleşmenin Kurulması veya İfası ile Doğrudan Doğruya İlgili Olması Kaydıyla Sözleşmenin Taraflarına Ait Kişisel Verilerin İşlenmesinin Gerekli Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen/güncellenen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

 

  • Üyeliğe İlişkin Süreçler:

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Site ve Mobil Uygulama üyelik süreçlerinde girilen bilgilere, müşteri kayıt sistemindeki demografik bilgilere göre hazırlanacak imkân ve tekliflerin oluşturulması, kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar ve reklamların oluşturulması, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama, veri zenginleştirme, tekilleştirme ve analiz çalışmalarının yapılması

Kimlik (Ad, soyadı, doğum tarihi, cinsiyet), İletişim (e-posta adresi, cep telefonu numarası, açık adres bilgisi), Pazarlama (BR Mağazacılık tarafından yapılan bildirimlere, anketlere, tekliflere ve kampanyalara karşı yaklaşımlar, alışkanlıklar, favoriler, beğeniler, davranışlar, tercihler, arama hareketleri, segmentler, geçmişi alışverişler, alışveriş detay bilgileri, satın alınan ürün detayları, alışveriş deneyimleri, anket cevapları) ve beden ölçüsü bilgileri

Açık Rıza

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

AC Club üyelik işlemlerinin gerçekleştirilmesi, AC Club programı uyarınca yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, AC Club üyelerinin kampanyalardan faydalanmasını sağlamak, AC Club programları yönetilmesi, üyelik bilgilendirmelerinin yapılabilmesi, kazanılan puanların, menfaatlerin, indirimlerin kullanılmasını ve sorgulanması

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (cep telefon numarası, e-posta, adresi) ve Müşteri İşlem (üyelik numarası, alışveriş bilgileri, alışveriş tarihi, miktarı, alışveriş içeriği, kazanılan puanlar, AC Club üyeliklerine ilişkin kampanyalardan yararlanılmasını sağlayan bilgiler)

Sözleşmenin Kurulması veya İfası ile Doğrudan Doğruya İlgili Olması Kaydıyla Sözleşmenin Taraflarına Ait Kişisel Verilerin İşlenmesinin Gerekli Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

 

  • Ticari İletişim Süreçleri

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Üyelik kapsamında kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, yarışma, çekiliş, davet, açılış ve etkinliklere ilişkin davetlerin ulaştırılabilmesi, Pazarlama faaliyetleri ile ilgili kişilere yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta) bulunulabilmesi (Tacir veya esnaf olmayan kişilere yönelik) ile sesli arama (çağrı merkezi tarafından müşterileri geri kazanma amaçlı memnuniyet araması yapılması, ürün önerilmesi) süreçlerinin yürütülmesi

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (Telefon numarası, e-posta adresi)

Açık Rıza

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

Üyelik kapsamında kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, yarışma, çekiliş, davet, açılış ve etkinliklere ilişkin davetlerin ulaştırılabilmesi, Pazarlama faaliyetleri ile ilgili kişilere yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta) bulunulabilmesi (Tacir veya esnaf kişilere yönelik) ile sesli arama (çağrı merkezi tarafından müşterileri geri kazanma amaçlı memnuniyet araması yapılması, ürün önerilmesi) süreçlerinin yürütülmesi

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (Telefon numarası, e-posta adresi)

 

Kanunlarda Açıkça Öngörülme

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

İleti Yönetim Sistemi (“İYS”) kapsamında yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi ve yasal hakların kullanılabilmesi için yapılan ticari iletişim faaliyetlerinde gerekli kayıtların saklanması

İletişim (Telefon numarası, e-posta adresi), Müşteri İşlem (Müşteri kodu), Hukuki İşlem (Ticari iletişim onayı)

Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

Hakkın Tesisi, Kullanılması veya Korunması İçin Veri İşlemenin Zorunlu Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerindeki kayıtların görüntülenmesi aracılığıyla (Otomatik Yollarla)

 

  • Yasal Süreçler ve Kurum içi Faaliyetler

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Resmi yazışma süreçlerinin yürütülmesi ile yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşlarına karşı hukuki yükümlükleri yerine getirmek

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (Telefon numarası, e-posta adresi), Müşteri İşlem (Satın alınan mal ve hizmet bilgisi ile fatura detayları, ticari iletişim onayı), Finans (on altı haneli kredi kartı numarası)

Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

Yetkili kurum ve kuruluşlardan gelen bilgilendirmeler, Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler ve diğer iletişim kanalları ile (Kısmen otomatik ve otomatik olmayan yollarla)

Doğacak uyuşmazlıklarda mahkeme, icra dairesi, hakem heyeti gibi resmi kurum ve kuruluşlara karşı her türlü dava, cevap ve itiraz hakkının kullanılması, uyuşmazlıklara ilişkin görüşme ve anlaşma süreçlerinin yürütülmesi

Kimlik (Ad, soyadı, T.C. Kimlik numarası, imza), İletişim (Adres, telefon numarası, e-posta adresi, teslimat/fatura adresi), Müşteri İşlem (Satın alınan ürün bilgileri, sipariş barkod bilgileri, ödeme yöntemi bilgisi, satın alınan mağaza bilgisi, talep/şikayet bilgisi, müşteri kodu), Hukuki İşlem (Ticari iletişim onayı, kişisel veri işlemeye ilişkin açık rıza, aydınlatma metnine ilişkin kayıtlar ile sözleşme onaylarına ilişkin fiziksel veya dijital kayıtlar ve uyuşmazlık süreçlerine ilişkin yazışma ve dosya bilgileri)

Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

 

Hakkın Tesisi, Kullanılması veya Korunması İçin Veri İşlemenin Zorunlu Olması

Yargı mercilerinden gelen bilgilendirmeler, Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler ile değer iletişim kanalları ile (Otomatik ve Otomatik Olmayan Yollarla)

KVKK’nın 11. maddesi uyarınca ilgili kişi başvuruların alınması ve cevap verilmesi

Kimlik (Ad, soyadı, imza (yazılı başvuruda), T.C. Kimlik numarası, uyruk/pasaport numarası/kimlik numarası (yabancılar için)), İletişim (Telefon/faks numarası, e-posta adresi, tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi), Hukuki İşlem (Talep ve cevap içeriği)

Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

Sistemimizde kayıtlı e-posta adresinizden yapılan başvurular, kayıtlı e-posta adresimize yapılan başvurular veya yazılı olarak yapılan başvurular aracılığıyla (Otomatik ve Otomatik Olmayan Yollarla)

 

  1. Sipariş Süreçleri

 

  • Sipariş Süreçleri

 

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Üye’nin Site/Mobil Uygulama’dan alışveriş yapması, sipariş bilgilerinin kaydedilmesi ürünlerin temin edilmesi

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (Teslimat/fatura adres bilgileri, cep telefonu numarası, e-posta adresi), Müşteri İşlem (Sipariş bilgileri, tercih edilen ödeme yöntemi), İşlem Güvenliği (Sipariş verilen cihazın IP adresi)

 

Sözleşmenin Kurulması veya İfası ile Doğrudan Doğruya İlgili Olması Kaydıyla Sözleşmenin Taraflarına Ait Kişisel Verilerin İşlenmesinin Gerekli Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

Siparişlerin Üye’ye ulaştırılabilmesi için teslimat bilgilerinin kaydedilmesi ve kargo süreçlerinin yürütülmesi

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (Teslimat adresi), Müşteri İşlem (Sipariş barkod numarası, sipariş bilgileri)

Sözleşmenin Kurulması veya İfası ile Doğrudan Doğruya İlgili Olması Kaydıyla Sözleşmenin Taraflarına Ait Kişisel Verilerin İşlenmesinin Gerekli Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

Siparişlere ilişkin fatura düzenlenebilmesi

Kimlik (Ad, soyadı, T.C. kimlik numarası*), İletişim (Cep telefonu numarası, e-posta adresi, fatura adresi), Müşteri İşlem (Sipariş bilgileri)

 

*T.C. kimlik numaranız, yalnızca KDV hariç 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde işlenmektedir.

Hukuki Yükümlülüğün Yerine Getirilmesi İçin Zorunlu Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

Ödemenin kredi kartı ile yapılması halinde ödemenin alınabilmesi

Finans (Kredi kartı bilgileri (kredi kartı bilgileri tarafımızca kaydedilmeden ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır) , İşlem Güvenliği (IP adresi)

Sözleşmenin Kurulması veya İfası ile Doğrudan Doğruya İlgili Olması Kaydıyla Sözleşmenin Taraflarına Ait Kişisel Verilerin İşlenmesinin Gerekli Olması

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

 

  • Sipariş Sonrası Faaliyetlere İlişkin Süreçler

  • Talep/Şikâyet/Müşteri İlişkileri Süreçleri

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Üye harcama itirazları, şikâyet ve talep süreçlerinin yürütülmesi

Kimlik (Ad, soyadı, T.C. kimlik numarası), İletişim (teslimat/fatura adresi, e-posta adresi, telefon numarası), Müşteri İşlem (Satın alınan ürün bilgileri, müşteri kodu, detaylı geçmiş dönem alışveriş bilgileri, ödeme yöntemi/bilgileri, alışveriş tarihi, şikâyet detayı bilgileri, talep/şikâyet bilgisi, sipariş numarası) İşlem Güvenliği (Sipariş verilen cihazın IP numarası)

Meşru Menfaat

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik Yollarla)

 

  • İade Süreçleri

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Üye tarafından sipariş edilen ürünlerin iade edilmesi halinde, ürünlerin teslim alınabilmesi ve ücret iadesinin gerçekleştirilmesi

Kimlik (Ad, soyadı, T.C. kimlik numarası*), İletişim (Teslimat/fatura adresi, telefon numarası, e-posta adresi), Müşteri İşlem (İade numarası, sipariş numarası, tercih edilen ödeme yöntemi)

 

*T.C. kimlik numaranız, KDV hariç 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinize ilişkin süreçlerde işlenmektedir.

 

Meşru Menfaat

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Otomatik Yollarla)

 

  • Ürün İnceleme Süreçleri

Veri İşleme Amacı

Veri Çeşidi/ Veri Kategorisi

Veri İşlemenin Hukuki Sebebi

Toplama Yöntemi

Üye’nin iadesi üzerine sipariş edilen üründeki deformasyonların kaynağının tespit edilmesi

Kimlik (Ad, soyadı), İletişim (Teslimat/fatura adresi, e-posta adresi, cep telefonu numarası), Müşteri İşlem (Müşteri kodu, ürün bilgileri)

Meşru Menfaat

Site ve Mobil Uygulama üzerinden girilen bilgiler aracılığıyla (Kısmen otomatik yollarla)

 

  1. Kişisel Verilerinizi Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarabiliriz?

Kişisel verilerinizi,

  • Bilişim teknolojileri, pazarlama/reklam/analiz faaliyetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amaçlarıyla şirketimizin yurtiçindeki hizmet sağlayıcılarıyla (pazarlama/reklam/analiz hizmeti sağlayıcıları, veri tabanı ve sunucu hizmeti sağlayıcıları, ara yüz yönetimi sağlayıcılar, e-posta sunucu hizmeti sağlayıcıları, e-fatura ve e-arşiv fatura hizmeti sağlayıcıları, elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları, kargo ve kurye firmaları, banka ve elektronik ödeme kuruluşları, hukuki ve mali danışmanlık hizmeti verenler, bağımsız denetim hizmeti sağlayıcıları, arşivleme hizmeti verenler) ile,
  • Yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek, dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlar ile,
  • Yasal yükümlülüklerimiz kapsamında ticari iletişime ilişkin kayıtları İleti Yönetim Sistemi A.Ş. ile,
  • Ortak müşteri yönetim sistemi kullandığımız BR Mağazacılık mağazalarını işleten bayiler ile,
  • Bir birleşme, satış, yeniden yapılanma, yeniden organizasyon, tasfiye veya Boyner’in varlıklarının bir kısmının veya tamamının başka bir şekilde satılması veya devredilmesi durumunda veya devam eden bir iş olarak veya iflas, tasfiye veya benzeri bir parçası olarak Boyner’in sahip olduğu kişisel verilerin transfer edilen varlıklar arasında yer aldığı işlem halinde bir potansiyel alıcıya/alıcıya veya başka bir halefe;

 

Ayrıca ayrı ayrı açık rıza vermeniz halinde;

 

  • Veri zenginleştirme/tekilleştirme faaliyetlerinde bulunulması amaçlarıyla Boyner Holding A.Ş. ile,
  • Yurt Dışına Aktarım: Bilişim teknolojileri ve uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amaçlarıyla yurt dışında bulunan hizmet sağlayıcıları ve iş ortaklarıyla (sunucu hizmeti sağlayıcıları, e-posta sunucu hizmeti sağlayıcıları) ve bu tedarikçilerin sunucularının yurt dışında olması sebebiyle kimlik, iletişim, pazarlama, müşteri işlem, hukuki işlem ve işlem güvenliği bilgilerinizi yurt dışı ile

paylaşmaktayız.

 

  1. Haklarınız nelerdir?

Tarafımızca işlenen kişisel verilerinize ilişkin olarak her zaman KVKK’nın 11.maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin tarafımıza başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurularınızı Veri Sorumlusu olarak BR Mağazacılık Ticaret A.Ş.’ye aşağıda belirtilen adresimize yazılı başvuru yaparak veya sistemimizde kayıtlı bulanan e-posta adresinizden e-posta göndermek suretiyle iletebilirsiniz. (İlgili talebin Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de yer alan şartlara uygun olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.)

Yazılı başvuru:

Lütfen başvurularınızı aşağıdaki ifadeyi zarfın üzerine/yazının başlığına aynen yazınız.

“BR Mağazacılık Ticaret A.Ş. (BR Mağazacılık) Hukuk Departmanı dikkatine”

Başvurularınızı aşağıdaki adrese gönderiniz:

“Pancar Organize Sanayi Bölgesi Mah. 6. Cadde No:3 Pancar

Torbalı, İzmir/Türkiye”

 

E-Posta yoluyla başvuru:

Lütfen başvurunuzun “Konu” kısmına aşağıdaki ibareyi aynen yazınız.

“BR Mağazacılık Ticaret A.Ş. (BR Mağazacılık) Hukuk Departmanı dikkatine”

Başvurularınızı aşağıdaki adrese gönderiniz:

kvkktalep@brmagazacilik.com.tr